Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Agroturystyka u RENI I WACKA . Atrakcyjna oferta. Piękna okolica

Adres obiektu Długa 30 a, 82-103 Mikoszewo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Bozena i Jerzy
Dodano: 2014-07-22
Pobyt od: 2014-07-06 do 2014-07-19
 
 
    

Super miejsce do spokojnego wypoczynku. W kazdym pokoju wlasna kuchnia i lazienka w dobrym standardzie. Pieknie zagospodarowany teren z zacisznymi zakatkami. Bardzo mili gospodarze i wspaniala atmosfera.


 
 

Olga z Rodziną
Dodano: 2014-07-09
Pobyt od: 2013-06-30 do 2014-07-06 IP: xx.14.100.250
 
 
   

Zdecydowanie i absolutnie polecam! Wspaniałe miejsce, wspaniali Gospodarze, którzy widać, że kochają to co robią. Domki ładne, przestronne, czyste i zadbane. Kuchnia wyposażona we wszystko co niezbędne do przygotowania szybkiego posiłku lub wręcz ugotowania pełnego obiadu :-). Piękna, duża altana pod którą można zjeść posiłek, lub przygotować grilla w specjalnie do tego przygotowanym piecu. Na placu zabaw piaskownica, zjeżdżalnia, huśtawki i trampolina. Ogromną atrakcją dla dzieci są też kury ze swoimi pisklakami, od których dzieci potrafiły godzinami nie odchodzić. Na miejscu, do wypożyczenia są rowery, zarówno dla dużych jak i małych, więc można jeździć na wycieczki po okolicznych lasach. Teren jest zamknięty, strzeżony. To były nasze pierwsze wakacje u Reni i Wacka, ale z pewnością nie ostatnie! :-)


 
 

Beata, Krzyś i Jaś, z Serocka
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-11 do 2012-08-17
 
 
  

Właśnie wróciliśmy z wakacji. Było super i to w głównej mierze, dzięki miejcu gdzie mieszkaliśmy. Najlepsza kwatera pod słońcem! Jeśli chcecie spędzić wakcje z dzieckiem tylko we dwoje to tylko tam! Bardzo bezpiecznie, czysto, każda kwatera z własną kuchnią i łazienką, plac zabaw, miejsca do grila, barek, rowery, różne gry, przemili gospodarze... i wiele, wiele więcej! Polecam to miejsce!


 
 

Emilia, Asia i Krystian z Olsztyna
Dodano: 2012-08-06
Pobyt od: 2012-07-22 do 2012-07-30
 
 
    

Do Reni i Wacka jeździmy z córeczką już trzeci rok i zawsze wyjeżdżamy ze łzami w oczach. Fantastyczna atmosfera! Jest cicho, spokojnie i kameralnie. Przepyszne jedzenie, przemili gospodarze i zawsze sympatyczni sąsiedzi:) Jeśli ktoś ceni sobie ciszę i spokój blisko natury to jest to idealne miejsce! To również idealne miejsce dla dzieci - plac zabaw wśród zieleni, zwierzątka. Będziemy teraz cały rok tęsknić za wieczornymi pogawędkami z Panem Wackiem i przepysznym plackiem po węgiersku i rybką Pani Reni...Dużo można by pisać.. Zostawiamy tam swoje serce, z pewnością tam wrócimy i swojego miejsca na pewno nie oddamy:) Dziękujemy i pozdrawiamy srdecznie!


 
 

Lajon z chłopakami
Dodano: 2012-07-20
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-14
 
 
    

Byliśmy u Reni i Wacka już trzeci raz i trzeci raz upewnilismy się, że nie ma nigdzie lepszego miejsca na wypoczynek.To miejsce jest naprawdę wyjatkowe a gospodarze to ludzie, którzy kochaja to co robią, a tak duze zaangazowanie w to,by turysta był zadowolony jest naprawdę rzadko spotykane.Co roku nowe atrakcje, co roku nowe inwestycje wszystko dla turystów.Można by dużo pisać, bo jest o czym, ale najepiej jest tam pojechać i wypoczywać. My ,,górkę" zarezerwowalismy juz na przyszły rok. Pozdrawiamy cała rodzinę i oczywiscie ekipę z turnusu:)


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie