Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Agroturystyka u RENI I WACKA . Atrakcyjna oferta. Piękna okolica

Adres obiektu Długa 30 a, 82-103 Mikoszewo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Bozena i Jerzy
Dodano: 2014-07-22
Pobyt od: 2014-07-06 do 2014-07-19
 
 
    

Super miejsce do spokojnego wypoczynku. W kazdym pokoju wlasna kuchnia i lazienka w dobrym standardzie. Pieknie zagospodarowany teren z zacisznymi zakatkami. Bardzo mili gospodarze i wspaniala atmosfera.


 
 

Olga z Rodziną
Dodano: 2014-07-09
Pobyt od: 2013-06-30 do 2014-07-06 IP: xx.14.100.250
 
 
   

Zdecydowanie i absolutnie polecam! Wspaniałe miejsce, wspaniali Gospodarze, którzy widać, że kochają to co robią. Domki ładne, przestronne, czyste i zadbane. Kuchnia wyposażona we wszystko co niezbędne do przygotowania szybkiego posiłku lub wręcz ugotowania pełnego obiadu :-). Piękna, duża altana pod którą można zjeść posiłek, lub przygotować grilla w specjalnie do tego przygotowanym piecu. Na placu zabaw piaskownica, zjeżdżalnia, huśtawki i trampolina. Ogromną atrakcją dla dzieci są też kury ze swoimi pisklakami, od których dzieci potrafiły godzinami nie odchodzić. Na miejscu, do wypożyczenia są rowery, zarówno dla dużych jak i małych, więc można jeździć na wycieczki po okolicznych lasach. Teren jest zamknięty, strzeżony. To były nasze pierwsze wakacje u Reni i Wacka, ale z pewnością nie ostatnie! :-)


 
 

Beata, Krzyś i Jaś, z Serocka
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-11 do 2012-08-17
 
 
  

Właśnie wróciliśmy z wakacji. Było super i to w głównej mierze, dzięki miejcu gdzie mieszkaliśmy. Najlepsza kwatera pod słońcem! Jeśli chcecie spędzić wakcje z dzieckiem tylko we dwoje to tylko tam! Bardzo bezpiecznie, czysto, każda kwatera z własną kuchnią i łazienką, plac zabaw, miejsca do grila, barek, rowery, różne gry, przemili gospodarze... i wiele, wiele więcej! Polecam to miejsce!


 
 

Waldemar
Dodano: 2012-08-17
Pobyt od: 2012-08-15 do 2012-08-20
 
 
  

Szkoda czasu na pisanie jak w tym miejscu jest wspaniale. Renia i Wacek KOCHAMY WAS !!! Ewa i Waldemar


 
 

Emilia, Asia i Krystian z Olsztyna
Dodano: 2012-08-06
Pobyt od: 2012-07-22 do 2012-07-30
 
 
    

Do Reni i Wacka jeździmy z córeczką już trzeci rok i zawsze wyjeżdżamy ze łzami w oczach. Fantastyczna atmosfera! Jest cicho, spokojnie i kameralnie. Przepyszne jedzenie, przemili gospodarze i zawsze sympatyczni sąsiedzi:) Jeśli ktoś ceni sobie ciszę i spokój blisko natury to jest to idealne miejsce! To również idealne miejsce dla dzieci - plac zabaw wśród zieleni, zwierzątka. Będziemy teraz cały rok tęsknić za wieczornymi pogawędkami z Panem Wackiem i przepysznym plackiem po węgiersku i rybką Pani Reni...Dużo można by pisać.. Zostawiamy tam swoje serce, z pewnością tam wrócimy i swojego miejsca na pewno nie oddamy:) Dziękujemy i pozdrawiamy srdecznie!


 
 

Lajon z chłopakami
Dodano: 2012-07-20
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-14
 
 
    

Byliśmy u Reni i Wacka już trzeci raz i trzeci raz upewnilismy się, że nie ma nigdzie lepszego miejsca na wypoczynek.To miejsce jest naprawdę wyjatkowe a gospodarze to ludzie, którzy kochaja to co robią, a tak duze zaangazowanie w to,by turysta był zadowolony jest naprawdę rzadko spotykane.Co roku nowe atrakcje, co roku nowe inwestycje wszystko dla turystów.Można by dużo pisać, bo jest o czym, ale najepiej jest tam pojechać i wypoczywać. My ,,górkę" zarezerwowalismy juz na przyszły rok. Pozdrawiamy cała rodzinę i oczywiscie ekipę z turnusu:)


 
Monika, Zuza i mama
Dodano: 2012-05-21
Pobyt od: 2012-04-21 do 2012-05-04
 

Idealne miejsce na odpoczynek z maluchem. Spory, zadbany teren pełen atrakcji dla dzieci (zwierzaki, trampolina, piaskownica...), w razie niepogody cały dzień można spędzić pod domem. Okolica bardzo spokojna. Pokoje schludne i wygodne. Jedzenie - pierwsza klasa (a w sąsiedztwie można dostać mleko prosto od krowy i jajka prosto do kur). No a przede wszystkim - Gospodarze! Przesympatyczni i bardzo otwarci. Spędziłyśmy tam udane dwa tygodnie. Uważam, że dokonałam świetnego wyboru miejsca na urlop. Szczerze polecam.


 
Ania, Andrzej i Piotr oraz Emi ze Szczecina
Dodano: 2011-08-31
 

Jeździliśmy po całej Polsce w rózne miejsca, ale tak wspaniałego gospodarstwa nigdzie nie spotkaliśmy. Przemiła atmosfera, rodzinne warunki. Poprostu rewelacja. Gospodarze na medal !!! Wszystkich traktują jak członków rodziny. Wspaniała rybka wędzona Wacka. Palce lizać. Przyjeżdżając tam czujesz się poprostu jak w domu. Wszystkie zdjęcia gospodarstwa są zgodne ze stanem faktycznym. Wszędzie czyściutko i zadbanie. W sumie nie da się tego opisać słowami. Trzeba tam pojechać i zobaczyć i poczuć ten klimat. GORĄCO POLECAMY WSZYSTKIM.


 
basia i piotr
Dodano: 2011-07-28
Pobyt od: 2011-05-26 do 2011-05-31
 

Dziękujemy ! Pani Reniu i Panie Wacku,za pobyt w Państwa gospodarstwie. Było wspaniale a Państwa uprzejmośc - jak i całej rodziny poprostu zniewalająca, dziekujemy za miłe wspomnienia, za Państwa stosunek do zwierząt i dzieci, za Państwa pomocną dłoń w sprawach wycieczek i orientacji w terenie. Do dziś miło wspominamy pobyt w Mikoszewie, poleciliśmy znajomym i polecamy nadal. Ośrodek i teren wokoło rewelacja, domki super- czysto i świetnie uposażone. Ale dla nas największe wrażenie zrobiła Państwa gościnnośc ijeszcze raz dziekujemy. przyjedziemy na pewno w przyszłym roku- znowu przed sezonem kiedy można upajac się nadmorskim spokojem. Pozdrawiamy gorąco z Poznania Basia, Piotr i mała Aleksandra ;)


 
Gosia i Wojtek
Dodano: 2011-07-18
Pobyt od: 2011-07-09 do 2011-07-09
 

Dzisiaj wrócilismy...NIESTETY!!!! Kto był, ten wie, że brakuje odpowiednich słów, by opisac to miejsce i atmosferę, jaką tworzą gospodarze, no i goście troszkę też! ;-) Krótko mówiąc- Dziekujemy Reniu i Wacku! Za wszystko... Wrócimy do Was na pewno- może jeszcze w tym roku na grzyby? :-) Pozdrawiamy serdecznie Was i poznanych u Was gości! Życzmy pięknej pogody!!! :-)


Opinie 1-10 z 16

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie